onsdag 16. september 2009

Hå Gamle Prestegard

Tykk og Foto-klassen reiste på ekskursjon til Hå Gamle Prestegard i går. Her gikk vi på utstillingen <> av Heidi Wexelsen Goksøyr. Her hadde hun flotte bilder av mennesker og hus og trær som svevde i skyer. Det var veldig flotte fotografier. Disse bildene har hun redigert ved å legge to bilder overhverandre i et redigeringsprogram og tatt bort vannet rundt menneskene, slik så det ut som om de svevde og gjorde akrobatiske bevegelser i skyene!


På loftet av loven, der utstillingen fant sted, hadde hun også en meget spennende videoinstallasjon. Her var det et stort lærret som var lagt på gulvet. En video av et vann ble vist og dråper som falt i vannet dannet flotte bølgesirkler. I vannet kunne vi også se speilbilde av himmelen som stadig var i forandring. Hun hadde også "slow-motion"-videoer av dryppende, rennende og fallende vann og en video i samme stil, bare en marihøne som fløy av en fing. Utrolig spennede å se på og detaljene var kjempeflotte!
Vi var også på et kjapt besøk innom museumet hvor man kunne se klær og bilder fra vikingtiden helt opp til i dag. Hensikten med museeumet er å se hvordan Norge har utviklet seg fra vikingtid til oljenasjon. Interessant! 


 
Så fin natur som det er på Jæren, gikk vi etterpå ut for å ta bilder i det flotte været. Jeg fikk tatt noen naturbilder av sjøen, rullesteinene og naturen ellers rundt! Jeg brukte tiden vi hadde veldig godt, for det var utrolig interessant og morro å fotografere i en så fin omgivelse!Alt i alt vil jeg bare si at det var en veldig morsom og lærerik ekskursjon!

2 kommentarer:

  1. Fascinerende bilde, Katrine! Jeg likte det :-)

    Liker bloggen din generelt egentlig, masse flotte bilder! Du er god!

    SvarSlett
  2. Kult bilde! Fikk en følelse av sommer av det =)

    SvarSlett